Nå er vi klare for padlekurs for både nybegynnere og de litt mer erfarne i 2020

Nå er de første kursdatoene for 2020 falt på plass og jeg kan da invitere til både introkurs og grunnkurs grunnkursfor kajakkpadlere i 2020. Teknikkurs vil evt bli satt opp litt senere på forsommeren hvis det er interesse.

Introkurset er et kurs for de som har lyst til å prøve å padle havkajakk for å se om dette er en aktivitet som passer for dem.
Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest , samt å komme seg ut av kajakken ved et velt. Kurset er ment som en introduksjon til padling, og skal motivere for videre opplæring i padling. Etter fullført kurs får alle våttkort med oblat for introkurs fra Norges padleforbund.

På grunnkurs lærer vi å padle fremover, bakover, svinge, stoppe og flytte oss sideveis. Vi lærer også å redde oss selv og å redde andre om uhellet en gang skal være ute. Etter fullført kurs får alle våttkort med oblat for grunnkurs fra Norges padleforbund. Dette gir deg mulighet til å leie kajakk hos de fleste utleiesteder og medlemskap i kajakklubber.

Teknikkurs er for deg som allerede har grunnkurs og som ønsker å bygge videre på denne kunnskapen. Du lærer flere styreteknikker, finsliper litt redningstenikker, øver på vanntilvenning og introduseres for rulla. Målet er å utvikle teknikken din og gjøre deg til en habil padler og utfordre deg i litt urolig sjø. Forhåndskrav er bestått grunnkurs.

Påmelding kan gjøres ved å fylle ut skjema i vedlagte link, eller på mail til padleturer@gmail.com

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4s9y4c756gjqsU-YOrIsE-tM_gmKFoDWlRGhwXevYv1QBmA/viewform?fbclid=IwAR2cmyd3jxGx-VTshnEdsbKevWlNftybsV5QP1XOfbByhlj2UFoqn2cqOKc